מתכונים ומאכלים מסורתיים לפסח

  • חרוסת
    חרוסת

    המאכל המסורתי בליל הסדר, החרוסת, טובלים בה את החסה ומברכים על המרור. החרוסת מורכבת מפירות שהשורו ביין והיא כל כך טעימה שווה לנשנש אותה כל החג

  • קניידלך כשרים לפסח
    קניידלך

    איך אפשר בלי קניידלך -הכופתאות מקמח מצה שמעשירות את המרק בטעם, ומרקם מיוחד. בארופה נהגו לעשות תחרויות בפסח מי הצליח לאכול הכי מהר את הקניידלך?

  • מרק עוף צח
    מרק עוף

    מרק עוף צח וצלול, נקי כמו חג הפסח. בשילוב קניידלך ואטריות ביצים הוא נפלא לארוחת ליל הסדר.

  • אטריות ביצים לפסח
    איטריות ביצים ממכרות

    תשכחו מהטעם של האטריות בכל השנה. בפסח מכינים לבד אטריות רחבות העשויות מרצעות רצועות של חביתיות מתכון נהדר שלא מפסיקים לאכול

  • בשר לליל הסדר
    בשר קלאסי

    מתכון קלאסי שתמיד אוהבים לבשר בקר ליל הסדר . הבשר מתבשל במשך שעות ארוכות והא רך ונימוח בפה

  • חזרת וסלק לפסח
    חזרת וסלק

    החזרת מופיעה בליל הסדר בקערה ביחד עם המרור אם נשאר לכם זה הזמן להכין אותה עם סלק מבושל

© כל הזכויות שמורת ללמוד וללמד

Design by OS Templates

אין לעשות שימוש מסחרי בתכני האתר. מותר להדפיס ולהפיץ לתועלת הציבור את דפי הלכות פסח

ערכתם כבר את שולחן ליל הסדר? צלמו כתבו טיפ ושתפו אותנו להעלאת תמונה וצפיה בתמונות לחצו כאן >>